Události

Již několikátý seminář s námi.

Čtěte více

Mnoho práce, ale ještě více spokojených tváří.

Čtěte více

Rozšířili jsme sortiment o lahodná piva

Čtěte více

Fotbalisté z celé České republiky se sešli v Hradci Králové

Čtěte více

Vzdělávací sympozium ve Fakultní nemocnici Hradec Králové

Čtěte více

Společnost Farmet slavila 25. narozeniny v České Skalici.

Čtěte více

Raut pro advokátní kancelář Hartman, Jelínek, Fráňa a partneři

Čtěte více

Cateringové služby naší společnosti přijely do zámeckých zahrad.

Čtěte více

Šéfkuchař připravil exkluzivní ukázku finger pochutin, které zaujmou...

Čtěte více

Raut IV. Reprezentační ples hotelu Nové Adalbertinum 11. 3. 2017

Čtěte více

Delegáti semináře ve Fakultní nemocnici v HK byli spokojeni.

Čtěte více

Nové svatební menu v podobě rautu společnosti NAcatering pro rok 2017.

Čtěte více

Společnost ORIFLAME představila novou kolekci výroků pro rok 2017

Čtěte více

Společnost Povodí Labe a. s. slavila výročí svého založení.

Čtěte více

Krásný večer hokejového klubu s výborným jídlem a pitím

Čtěte více

Univerzita HK uspořádala vánoční setkání pro svá pracoviště.

Čtěte více

Bohatá speciální nabídka pokrmů na vánočním večírku LČR

Čtěte více

Tři dny plné cateringu v rámci 20. kongresu nemocničních lékárníků.

Čtěte více

Vybrané lahůdky na společenském večeru SOVAKu.

Čtěte více

Na Univerzitě Hradec Králové byl zvolen nový rektor.

Čtěte více

Naše schopnosti prověřila velká mezinárodní dvoudenní akce.

Čtěte více

ZŠ Škola Úprkova pořádala velkou oslavu ke svému 111. založení.

Čtěte více

Velké letecké party jsme se zhostili se ctí a dokázali jsme zajistit vše na 1*.

Čtěte více

Když zazněl Swing, dali jsme si drink! A hrál nám k tomu Big Band Aldis.

Čtěte více

Svěží letní svatební catering od nás. Kontaktujte nás!

Čtěte více

Ve čtvrtek 9. 6. 2016 jsme spolu s Budvarem představili Cryo pivo.

Čtěte více

Ve středu 18. 5. 2016 jsme ochutnávali víno od Tibora.

Čtěte více

Otevření nového domu pro seniory v Hradci Králové dne 12. 5. 2016.

Čtěte více

Stánek NA cateringu na akci Střelecký den Kunětická hora 7. 5. 2016.

Čtěte více

Venkovní akce, jakou je např. RUN TOUR, jsou pro nás maličkostí.

Čtěte více

Závěr týdne přinesl ochutnávku skvělých vín od vinařství Vican.

Čtěte více

Celý den náročný lékařský kongres a v závěru dokonalý raut.

Čtěte více

Spousta dobrého a chutného jídla v centru Hradce Králové.

Čtěte více

Delagátům sympozia na kožní klinice Fakultní nemocnice HK chutnalo.

Čtěte více

Sommeliér z Víno Blatel přijel představit kolekci vín pro tento rok.

Čtěte více

Energetické fórum a teplárenské dny v centru Nové Adalbertinum.

Čtěte více

Menu pro Farmaceutickou fakultu Univerzity Karlovy v Hradci Králové.

Čtěte více

Královéhradeckého kraj pořádal zasedání Rady pro výzkum.

Čtěte více

Garden party

Garden party nebo též zahradní slavnost, je příjemné společenské setkání přátel a vůbec se nemusí konat jenom na zahradě. Označujeme tak všechny společenské události, které se konají "venku", ať už v otevřené přířodě nebo ve venkovních prostorách komplexu budov, parcích, zámeckých zahradách apod. Velmi často se takové party pořádají na golfových hřištích, která jsou sama o sobě krásným místem v přírodě. Atmosféra bývá uvolněná, oblečení se volí neformálního stylu.

Raut a recepce

Raut je neformální akcí, která má své místo zhruba uprostřed mezi koktejl party a slavnostním banketem. Hodí se pro klientské akce firem, kde hosté proberou pracovní i osobní témata, a dále pro příležitosti jakými jsou vědecké konference, filmové či divadelní premiéry, otevření nových obchodních prostor apod. Pohoštění probíhá formou studeného a teplého bufetu. Koná se v prostorných sálech nebo ideálně pod širým nebem. Hosté se obsluhují sami za asistence personálu. Raut, který má na začátku slavnostní proslov a přípitek, pak nazýváme recepcí.

Coffee break

Coffee break je menší formou pohoštění pro účastníky konferencí, seminářů a školení. Stejně tak je hojně využíván při jednáních uvnitř společností a s obchodními partnery. Důraz se klade na kvalitu podávaných nápojů, zejména kávy, čaje a ovocných džusů. Jídlo by mělo být lehké ve formě studeného bufetu, pestrá by měla být i nabídka dezertů a čerstvého ovoce. Coffee break trvá obvykle 20 až 30 minut.