Události

Cateringový stánek

Stánek NA cateringu na akci Střelecký den Kunětická hora 7. 5. 2016.

Tuto sobotu v 7. 5. 2016 jsme byli s naším novým stánkem na Kunětické hoře. Konal se tam Střelecký den. Po našich grilovaných kuřatech se jen zaprášilo a hovězí guláš získal slávu napříč všemi přítomnými. A světe div se, maminky chodily dětem pro naši drštkovou polévku, protože byla jemná a lahodná. Párky v rohlíku byly samozřejmostí, stejně jako klobásy a dobře vychlazená správně bublinkatá kofola! Těšíme se na Vás na další akci, a tou není nic menšího než 22. ročník festivalu Divadlo evropských regionů 2016 v Hradci Králové, které se koná ve dnech 17. - 26. 6. 2016. Budeme tam s Vámi, buďte tam Vy s námi!

Garden party

Garden party nebo též zahradní slavnost, je příjemné společenské setkání přátel a vůbec se nemusí konat jenom na zahradě. Označujeme tak všechny společenské události, které se konají "venku", ať už v otevřené přířodě nebo ve venkovních prostorách komplexu budov, parcích, zámeckých zahradách apod. Velmi často se takové party pořádají na golfových hřištích, která jsou sama o sobě krásným místem v přírodě. Atmosféra bývá uvolněná, oblečení se volí neformálního stylu.

Raut a recepce

Raut je neformální akcí, která má své místo zhruba uprostřed mezi koktejl party a slavnostním banketem. Hodí se pro klientské akce firem, kde hosté proberou pracovní i osobní témata, a dále pro příležitosti jakými jsou vědecké konference, filmové či divadelní premiéry, otevření nových obchodních prostor apod. Pohoštění probíhá formou studeného a teplého bufetu. Koná se v prostorných sálech nebo ideálně pod širým nebem. Hosté se obsluhují sami za asistence personálu. Raut, který má na začátku slavnostní proslov a přípitek, pak nazýváme recepcí.

Coffee break

Coffee break je menší formou pohoštění pro účastníky konferencí, seminářů a školení. Stejně tak je hojně využíván při jednáních uvnitř společností a s obchodními partnery. Důraz se klade na kvalitu podávaných nápojů, zejména kávy, čaje a ovocných džusů. Jídlo by mělo být lehké ve formě studeného bufetu, pestrá by měla být i nabídka dezertů a čerstvého ovoce. Coffee break trvá obvykle 20 až 30 minut.