Menu

Rautové menu I – česká a slovenská kuchyně

Pro získání cenové nabídky nás prosím kontaktujte.

„Jednoaktové“ předkrmy (roznášené personálem, 1 ks/osoba)

  • listový košíček s česnekovým pyré
  • zapékané žampiony s nádivkou
  • chuťovka pražské šunky s křenem
  • slaninové soudky plněné nivou

Slavnostní mísy studené (100 g/osoba)

  • mix kuřecích a vepřových miniřízečků
  • jelení hřbet pečený na slívách s přelivem z pomerančové omáčky
  • krájená kolečka jitrnic, jelítek a klobás na dřevěném prkénku
  • uzený jazyk s čerstvým křenem a nakládanou zeleninou
  • domácí tlačenka s cibulí a octem
  • pralinky ze zvěřinové paštiky s brusinkovou omáčkou
  • vepřový bok nadívaný v pivní omáčce
  • variace kvalitních uzeninových specialit s čerstvou zeleninou
  • variace rolád a předkrmů
  • škvarková pomazánka
  • pražené solené škvarky

Teplý bufet (servírovaný kuchaři 120 g/osoba)

  • pečená kachní prsa na jablkách a medu s bílým zelím na špeku
  • špekové knedlíky
  • hovězí pikantní guláš
  • staročeské bramboráčky
  • bryndzové halušky
  • sumec plněný brokolicovou pěnou dekorovaný sezonním salátem a citronem
  • pečená rýže

Live cooking (připravováno a porcováno přímo před hostem)

  • pečené selátko na jehle na bramborovo-cibulovém lůžku

Salátový bar (salátové mísy, 70 g/osoba)

  • mísy s rajčaty, okurkami, paprikami a listovými saláty
  • těstovinový salát s kuřecím masem a zeleným pórkem
  • labužnický salát z fazolových lusků s opečenou slaninou a česnekem
  • bramborový salát
  • dresinky, olivy, balkánský sýr, olivový olej a balsamico ocet

Sýry (studený bufet, 40 g/osoba)

  • paleta českých a slovenských sýrů servírovaná na zrcadlovém zátiší a surovém dřevě
  • bílé a modré hrozny

Ovoce (sladký bufet, 50 g/osoba)

  • zahradní ovoce – jablka, švestky, hrušky, blumy, třesně, jahody

Pečivo

  • světlé a tmavé banketní

Dezerty mini exclusive (sladký bufet, 1 ks/osoba)

  • domácí lívanečky s tvarohový krémem, skořicovým cukrem a omáčkou z lesních plodů
  • jablkový závin s vlašskými ořechy
  • kynutá metýnka zapečená s čerstvým ovocem a drobenkou
  • staročeský perník s povidlovou omáčkou a kokosem

Nápoje

  • welcome drink Bohemia Sekt brut
  • výběr ze 100 % juice 
  • výběr nápojů Kofola
  • minerální voda Rajec perlivá/neperlivá
  • točené pivo Budweiser
  • nealkoholické pivo
  • espresso
  • výběr čajů Nestlé

Rautové menu I
česká a slovenská kuchyně

Rautové menu II
mezinárodní kuchyně

Garden party

Garden party nebo též zahradní slavnost, je příjemné společenské setkání přátel a vůbec se nemusí konat jenom na zahradě. Označujeme tak všechny společenské události, které se konají "venku", ať už v otevřené přířodě nebo ve venkovních prostorách komplexu budov, parcích, zámeckých zahradách apod. Velmi často se takové party pořádají na golfových hřištích, která jsou sama o sobě krásným místem v přírodě. Atmosféra bývá uvolněná, oblečení se volí neformálního stylu.

Raut a recepce

Raut je neformální akcí, která má své místo zhruba uprostřed mezi koktejl party a slavnostním banketem. Hodí se pro klientské akce firem, kde hosté proberou pracovní i osobní témata, a dále pro příležitosti jakými jsou vědecké konference, filmové či divadelní premiéry, otevření nových obchodních prostor apod. Pohoštění probíhá formou studeného a teplého bufetu. Koná se v prostorných sálech nebo ideálně pod širým nebem. Hosté se obsluhují sami za asistence personálu. Raut, který má na začátku slavnostní proslov a přípitek, pak nazýváme recepcí.

Coffee break

Coffee break je menší formou pohoštění pro účastníky konferencí, seminářů a školení. Stejně tak je hojně využíván při jednáních uvnitř společností a s obchodními partnery. Důraz se klade na kvalitu podávaných nápojů, zejména kávy, čaje a ovocných džusů. Jídlo by mělo být lehké ve formě studeného bufetu, pestrá by měla být i nabídka dezertů a čerstvého ovoce. Coffee break trvá obvykle 20 až 30 minut.